Parashkimi i motit

Parashikimi i motit

- Moti në vend do të jetë i ndryshueshëm me vranësira me reshje të shiut dhe me erë mesatare, përkohësisht të përforcuar veriore. Në disa vende do të jetë jostabil me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe erë të përforcuar.

Shkup, 27 maj 2020 (MIA) – Moti në vend do të jetë i ndryshueshëm me vranësira me reshje të shiut dhe me erë mesatare, përkohësisht të përforcuar veriore. Në disa vende do të jetë jostabil me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe erë të përforcuar.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 3 deri 12, ndërsa ajo e ditës prej 15 deri 22 gradë.

UV-indeksi do të jetë 6.

Në Shkup mot i ndryshueshëm me vranësira me reshje të përkohshme të shiut dhe me erë mesatare, përkohësisht të përforcuar veriore. Temperatura e mëngjesit do të bie deri në 8, ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri në 19 gradë.

Vazhdon periudha e motit të ndryshueshëm me vranësira me reshje të shiut të përkohshme të shiut, Në disa vende do të jetë jostabil me shi të rrëmbyeshëm, bubullima dhe erë të përforcuar.

 

Back to top button
Close
Close