InfopakoParashkimi i motit

Parashikimi i motit

Moti në vend do të jetë me diell dhe me erë të lehtë deri në mesatare nga drejtimi verior.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close