Parashikimi i motit

Moti në vend do të jetë kryesisht me diell, në orët e paradites dhe pasdites në disa lugina me paraqitje të mjegullës. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close