0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Paralajmërohen ndryshime ligjore për siguri më të madhe të gazetarëve

Është mbajtur uebinar më 24 nëntor me temë: “Ndryshimet dhe plotësimet në Kodin Penal: Zgjidhje për përforcimin e sigurisë së gazetarëve”, që e organizoi Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) dhe Aksioni i përbashkët i BE-së dhe Këshillit të Evropës “Liria e shprehjes dhe liria e mediave në Maqedoninë e Veriut (JUFREX)”.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close