0_Maqedoni.PortalPolitikë

Para kohe do të paguhen pensionet e shtatorit

Në seancën e sotme, Qeveria vendosi të hënën, më 28 shtator 2020 të paguajë pensionet deri në 11,000 denarë, të martën, 29 shtator 2020 për të paguar pensionet në vlerë prej nga 11,001 denarë deri në 14,000 denarë, të mërkurën, 30 shtator 2020 për të paguar pensione në vlerë prej 14,001 denarë deri në 18,000 denarë dhe të enjten, 1 tetor 2020 për të paguar pensione në vlerë prej mbi 18,000 denarë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close