BotëBotë.Portal

Papa i ka bërë thirrje botës të braktis energjinë bërthamore

Papa Françesku në Tokio u takua me të mbijetuarit e tërmetit shkatërrues, cunamit dhe katastrofës bërthamore në Fukushima në vitin 2011, me çka i kërkoi botës që të çlirohet nga energjia bërthamore, nëse dëshiron të lë një të ardhme për brezat që vijnë.

Back to top button
Close
Close