ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Папа Франциск: Душата ми е полна со благодарност по посетата на Ирак

Папата Франциск рече дека е полн со благодарност по историската посета на Ирак, за време на неделната аудиенција на која долго зборуваше за патувањето.

Back to top button
Close
Close