BotëBotë.Portal

Papa Françesku: Le të hesht arma!

Papa Françesku, në fjalimin e tij gjatë vizitës së parë të tij me një prej krerëve të Kishës Katolike të Romës në Irak, bëri thirrje për ndërprerje të ekstremizmit dhe dhunës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close