EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Papa Françesku e përfundoi vizitën historike në Irak

Papa Françesku e përfundoi sot vizitën e tij historike në Irak dhe po kthehet në Romë, raportuan agjencitë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close