EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Papa Françesku do ta vizitojë Irakun

Papa Françesku sot deklaroi se të premten do ta vizitojë Irakun, dhe kërkoi nga besimtarët të luten që “vizita e tij të mbahet në mënyrën më të mire dhe t’i japë frytet e dëshiruara”.

Back to top button
Close
Close