0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiIntervistë

Paolluçi për MIA-n: Rritja e ekonomisë do të kthehet ashtu siç do të dobësohet pandemia, masat ekonomike dhe sociale prioritet i autoriteteve

Rritja e ekonomisë pritet të kthehet ashtu siç do të dobësohet pandemia. Me supozimin se nuk do të ketë kufizime të reja të lëvizjes dhe nuk do të ketë valë të reja të Kovid-19 gjatë dimrit të ardhshëm, rritja në vitin 2021 do të duhej të bëhet pozitive dhe të arrijë nivelin prej 3,6 për qind.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close