0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

Панел-дискусија „Мултикултурализмот и европските вредности во медиумите“

„Со кои предизвици се соочуваат медиумите? Која е улогата на медиумите за промовирање на европските вредности и мултикултурализмот во нашата држава?, се дел од прашањата кои ќе бидат поставени на панел-дискусијата „Мултикултурализмот и европските вредности во медиумите“ што денеска ќе се одржи во организација на ЦИВИЛ.

Back to top button
Close
Close