0_Web_AktualeE përzgjedhur

Pandemia dhe mediat: Numër rekord i ankesave

Liria e mediave nuk është e pakufizuar. Prandaj, në Gjermani, mes tjerash, rritet numri i ankesave për punën e shtëpive mediatike, për shkak të pandemisë së virusit korona. Një tabloid gjerman ishte veçanërisht problematik.

Back to top button
Close
Close