0_Web_Насловна-слајдерИзбрано

Пандемијата ќе остави големи психички последици на децата и на тинејџерите

Кога на крајот на минатата и почетокот на ова година почнаа да пристигнуваат загрижувачките вести за епидемијата на коронавирусот од Кина сите мислеа дека таквите слики не можат да се повторат во Европа

Back to top button
Close
Close