BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Panair i kompanive në Komunën e Sarajit

Panair i bizneseve nga komuna e Sarajit, do të mbahet sot në organizim të Fondacionit Albiz. Në panair është paralajmëruar fjalimi i ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Shkup, 25 janar 2020 (MIA) –  Panair i bizneseve nga komuna e Sarajit, do të mbahet sot në organizim të Fondacionit Albiz. Në panair është paralajmëruar fjalimi i ministrit të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Krahas Bekteshit, siç informojnë nga Ministria e Ekonomisë, në Panair fjalim do të mbajnë edhe kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, drejtori ekzekutiv i Fondacionit “Albiz”, Besir Dernjani dhe Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha. shk/

Таг
Back to top button
Close
Close