BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Pahor: Zona ekonomike ekskluzive kroate në Adriatik nuk ka lidhje me çështjen e kufirit

Presidenti slloven Borut Pahor deklaroi se çështja e demarkacionit slloven-kroat është zgjidhur me  marrëveshjen për  arbitrazh të kufirit dhe se kjo çështje nuk është e lidhur me vendimin e Kroacisë të shpallë zonë ekonomike ekskluzive në Adriatik.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close