Политика

Словенија инсистира на што побрз почеток на преговорите со С.Македонија

Словенија пред се инсистира за што побрз почеток на преговори со Северна Македонија. Вашата држава направи баш се дури и невозможното за да ги исполни бараните услови, затоа секое одлагање на почетокот на преговори би било неосновано и морално неправедно, а ќе му штети и на авторитетот на ЕУ

Back to top button
Close
Close