0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

Paguhen mbi 152 milionë denarë në llogaritë e 6,577 blegtorëve

Në llogaritë e 6.755 blegtorëve janë transferuar më shumë se 152 milionë denarë për qumështin e dorëzuar të deleve, lopëve dhe të dhive të fazës së dytë, kumtoi sot Agjencia Pagesore.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close