0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Pagesa e pensioneve nga 26 nëntori

Qeveria sot në seancë e shqyrtoi dhe miratoi informacionin për pagesën e pensioneve për muajin nëntor të vitit 2020 dhe e obligoi Fondin për sigurim pensional dhe invalidor më së voni deri nesër t'i dorëzojë të dhënat për pensionet deri tek bankat afariste.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close