KronikëKronikë.PortalShoqëri

Padi penale për shkupjanin për përhapje të materialit racist dhe ksenofobik

Departamenti për krim kompjuterik dhe forenzikë digjitale ka ngritur padi penale kundër I.GJ (30) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të bazës së dyshimit se ka kryer veprën penale "përhapja e materialit racist dhe ksenofobik përmes sistemit kompjuterik", e dënueshme sipas nenit 394-d të Kodit Penal.

Shkup, 4 qershor 2020 (MIA) – Departamenti për krim kompjuterik dhe forenzikë digjitale ka ngritur padi penale kundër I.GJ (30) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të bazës së dyshimit se ka kryer veprën penale “përhapja e materialit racist dhe ksenofobik përmes sistemit kompjuterik”, e dënueshme sipas nenit 394-d të Kodit Penal.

Siç kumtoi sot Ministria e Punëve të Brendshme, i denoncuari më 28 maj të këtij viti, postoi tekst në rrjetin social Fejsbuk që përmbante gjuhë urrejtjeje. bs/bsh/

Таг
Back to top button
Close
Close