Biznis.SlajderSvet.SlajderБизнисБизнис.ПорталСвет

Пад на Азиската берза, инвеститорите ја намалуваат изложеноста на ризик пред изборите во САД

Азиската берза денеска забележа пад затоа што голем број инвеститори одлучија да ја намалат изложеноста на ризик пред изборите во САД на 3 ноември, но и поради крајниот рок Вашингтон да предложи закон за пакет економска помош на своите граѓани.

Back to top button
Close
Close