ShkupShoqëri

Pa ujë zona industriale Vizbeg dhe “Kaçaniçki pat”

Për shkak të një defekti në rrjetin e furnizimit me ujë në rrugën "Kaçaniçki pat" afër Grafika Plus, nga ora 00:30 do të jenë pa ujë përdoruesit e zonës industriale Vizbeg dhe "Kaçaniçki pat".

Back to top button
Close
Close