0_Infopako.Portal0_Maqedoni.PortalInfopakoServise informueseShoqëri

Pa ujë përdoruesit e zonës së dytë të rrugës “Hristo Tatarçev” dhe rrugët “Ivan Haxhinikollov”, “Branko Zarevski” dhe “Skënderbeu”

Pa ujë sot do të jenë një pjesë e përdoruesve të zonës së dytë (rreth 50 shtëpi) në rrugën "Hristo Tatarçev" për shkak të një defekti në rrugë F-2 në atë rrugë, njoftoi NP "Ujësjellës dhe kanalizim" - Shkup.

Shkup, 4 korrik 2020 (MIA) – Pa ujë sot do të jenë një pjesë e përdoruesve të zonës së dytë (rreth 50 shtëpi) në rrugën “Hristo Tatarçev” për shkak të një defekti në rrugë F-2 në atë rrugë, njoftoi NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup.

Për shkak të riparimit të rrjetit të ujësjellësit F-80mm në rrugën “Ivan Haxhinikollov” udhëkryqi me “Skënderbeun”, ndërprerje të  furnizimi me ujë do të kenë përdoruesit e rrugëve “Ivan Haxhinikollov”, “Branko Zarevski” dhe “Skenderbeu” nga ora 14:00 deri në përfundim. mb/

Back to top button
Close
Close