Lajme nga komunatServise informueseShkup

Pa ujë një pjesë e përdoruesve të rrugës “Dimo Haxhi Dimov”

NP "Ujësjellës dhe kanalizim" informojnë se nesër pa ujë do të jenë një pjesë e përdoruesve të rrugës "Dimo Haxhi Dimov" në komunën e Kisella Vodës, për shkak të riparimit të një defekti në të njëjtën rrugë.

Shkup, 17 korrik 2020 (MIA) – NP “Ujësjellës dhe kanalizim” informojnë se nesër pa ujë do të jenë një pjesë e përdoruesve të rrugës “Dimo Haxhi Dimov” në komunën e Kisella Vodës, për shkak të riparimit të një defekti në të njëjtën rrugë.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 12:30 deri në përfundim të aktiviteteve. mb/

Back to top button
Close
Close