Lajme nga komunatServise informueseShkup

Pa ujë një pjesë e konsumatorëve në Gjorçe Petrov

Pa ujë sot do të jenë konsumatorët e rrugëve "Cërnogorska", "Kuzman Shapkarev", rruga "1223", "Gostivarska", "Kadinjaça", "Andon Papradishki", "Aleksandar Makedonski", "Lubin", "Andrej Zografski", "Smilevska", "Panajot Ginovski", "Zhedenska", "Ostrovska", "Dragoviti" dhe një pjesë e "Boris Serafov".  

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close