Lajme nga komunatServise informuese

Pa ujë nesër rruga “Dame Gruev” blloku 4 në Qendër

Pa ujë nesër do të jetë rruga "Dame Gruev" blloku 4 në Qendër, informojnë nga NP "Ujësjellës dhe Kanalizime" - Shkup.

Shkup, 22 prill 2021 (MIA) – Pa ujë nesër do të jetë rruga “Dame Gruev” blloku 4 në Qendër, informojnë nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizime” – Shkup.

Ndërprerja e furnizimit me ujë, siç thonë nga ndërmarrja, është për shkak të një defekti të brendshëm të rrjetit të ujësjellësit në rrugën “Dame Gruev” blloku 4, i ce cila do të fillojë në orën 9 dhe do të zgjasë deri në rregullimin e defektit. ls/

Таг
Back to top button
Close
Close