Lajme nga komunatShkup

Pa ujë nesër një pjesë e banorëve të Qendrës

Pa ujë nesër prej orës 8:00 do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës "Mirçe Macan" dhe "Lagjja e Re" në komunën Qendër.

Shkup, 2 janar 2020 (MIA) – Pa ujë nesër prej orës 8:00 do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës “Mirçe Macan” dhe “Lagjja e Re” në komunën Qendër.

Siç kumtoi QRMK- Shkup, ndërprerja është për shkak largimit të një defekti në një tubë ujësjellësi me diametër prej 80 mm në rrugën “Mirçe Macan”, nr 17.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë deri në përfundimin e intervenimit. sn/

Таг
Back to top button
Close
Close