Lajme nga komunatShkup

Pa ujë nesë disa rrugë në Qendër

Pa ujë nesër nga ora 9 do të mbeten përdoruesit e rrugëve "Tetovska", "Stiv Naumov", "Sllave Georgievski - Shnajder" dhe ambulanca e MPB-së në Komunën e Qendrës.

Back to top button
Close
Close