Lajme nga komunatServise informueseShkup

Pa ujë lagjja Shuto Orizarë në Shkup

NP "Ujësjellësi dhe kanalizimi" njofton se për shkak të defektit në rrjetin elektrik, ka ndërprerje të energjisë elektrike në stacionin pompues Shuto Orizarë, dhe për shkak të kësaj sonte pa ujë janë banorët në lagjen Shuto Orizarë.

Shkup, 18 shtator 2020 (MIA) – NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” njofton se për shkak të defektit në rrjetin elektrik, ka ndërprerje të energjisë elektrike në stacionin pompues Shuto Orizarë, dhe për shkak të kësaj sonte pa ujë janë banorët në lagjen Shuto Orizarë.

Furnizimi me ujë është ndërprerë prej orës 19:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e punëve, informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”. ab/

Back to top button
Close
Close