0_Maqedoni.PortalServise informueseShkup

Pa ujë konsumatorët e më shumë rrugëve nga Shkupi

Pa ujë sot do të jenë konsumatorët nga rrugët "Vidoe Smilevski Bato", "Pançe Nedelkovski", "Kemal Ataturk" dhe "Kosta Abrasheviç", informojnë nga NP Ujësjellësi dhe kanalizimi – Shkup.

Back to top button
Close
Close