0_Maqedoni.PortalShkup

Pa ujë dy rrugë të Taftalixhes së Shkupit

Ujësjellësi dhe kanalizimi- Shkup informojnë se për shkak të një defekti rrugor f 80mm në rrugën Drezdenska nr.19 në lagjen Taftalixhe, sot është ndërpre furnizimi me ujë për përdoruesit e rrugës Drezdenska dhe rrugës Njudelhiska nga ora 10:40.

Shkup, 6 janar 2020 (MIA) – Ujësjellësi dhe kanalizimi- Shkup informojnë se për shkak të një defekti rrugor f 80mm në rrugën Drezdenska nr.19 në lagjen Taftalixhe, sot është ndërpre furnizimi me ujë për përdoruesit e rrugës Drezdenska dhe rrugës Njudelhiska nga ora 10:40.

Ndërprerja e furnizimit me ujë për këto përdorues të kësaj pjese të lagjes së Shkupit- Taftalixhe do të zgjat deri në sanimin e defektit. fab/

 

 

Back to top button
Close
Close