0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Pa ujë disa rrugë në Shuto Orizare

Për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit F 100 mm në rrugën Ovçepolska 15, ndërperje të furnizimit me ujë do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve Ovçepolska, Bërsjaçka Buna dhe Indira Gandi në komunën e Shuto Orizares.

Shkup, 14 gusht 2020 (MIA) – Për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit F 100 mm në rrugën Ovçepolska 15, ndërperje të furnizimit me ujë do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve Ovçepolska, Bërsjaçka Buna dhe Indira Gandi në komunën e Shuto Orizares.

Siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 09:30 deri në përfundimin e defektit. fab/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close