0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Pa ujë disa rrugë në Qendër

Pa ujë nesër do të jenë konsumatorët e rrugëve "Stiv Naumov", "Tetovska", "Zllatko Shnajder", Policia Rrugore dhe Ambulanca e MPB-së, informojnë nga NP "Ujësjellësi dhe Kanalizimi" - Shkup.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close