0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Pa ujë disa pjesë të rrugës “Seravë”

Për shkak të defektit të furnizimit me ujë në tubin F ¾  në rrugën Seravë 136 ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë një pjesë e konsumatorëve në rrugën "Seravë" nga "Kosta Abrasheviq" deri në "Xhon Kenedi".

Shkup, 7 korrik 2020 (MIA) – Për shkak të defektit të furnizimit me ujë në tubin F ¾  në rrugën Seravë 136 ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë një pjesë e konsumatorëve në rrugën “Seravë” nga “Kosta Abrasheviq” deri në “Xhon Kenedi”.

Furnizimi me ujë, siç informojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”, do të ndërpritet nga ora 10:10 deri në evtimin e defektit. ls/shk/

Back to top button
Close
Close