Lajme nga komunatShkup

Pa ujë disa lagje të Shkupit

Pa ujë do të jenë një pjesë e rrugëve "Vostaniçka" dhe "Zhvanska" në Kisella Vodë, rruga 183 "Petar Manxhukov" në Butel dhe rruga 20 në Saraj, Matkë, Gllumovë, Shishovë dhe Gërçec.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close