BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Pa protesta masive dhe me prani të fuqishme të policisë po shënohet kryengritja studentore kundër juntës në Greqi

- Nën masa drakonike të sigurisë dhe pa protestat masive tradicionale, për shkak të ndalesës për grumbullime, sot në Greqi po shënohet përvjetori i kryengritjes së studentëve kudër juntës, informon korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close