0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Pa epilog takimi i iniciatorëve për stopim të ligjit për librat shkollorë me përfaqësuesit e MASH-it

Pa konkludim përfundoi takimi I përfaqësuesve të grupit të Fejsbukut “Libra shkollorë dhe mësim duhet të ketë” me përfaqësues të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës , në të cilin ata e arsyetuan kërkesën e tyre që të stopohet sjellja e ligjit të ri për libra shkollorë në arsimin fillor dhe të mesëm, për çka nga e enjtja e kaluar bëjnë thirrje edhe për bojkot të mësimit.

Back to top button
Close
Close