0_Maqedoni.PortalShoqëri

Pa energji elektrike një pjesë e Shkupit dhe Tetovës, ndërprerje ka një largpërçues 110 kilovat

Një pjesë e Shkupit ka mbetur pa energji elektrike për shkak defektit të një largpërçuesi 110 kilovat të MEPSO-s.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close