Lajme nga komunatShkup

Pa energji elektrike një pjesë e komunave Gazi Babë, Zelenikovë dhe Karposh

Për shkak të kryerjes së punëve teknike në elektro-rrjetin shpërndarës, nesër pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të komunave Gazi Babë, Zelenikovë dhe Karposh.

Back to top button
Close
Close