Lajme nga komunatShkup

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Kisella Vodës, Çuçer Sandevës dhe Sarajit

Pa energji elektrike nesër do të jenë një pjesë e konsumatorëve të komunave të Shkupit Kisella Voda, Çuper Sandeva dhe Saraji. 

Back to top button
Close
Close