Lajme nga komunatServise informueseShkup

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Karposhit, Çairit, Draçevës dhe Sonjes së Poshtme, pa ujë vendbanimi Usje

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, pjesë të rrugëve "Kemal Sejfula" dhe "Xhon Kenedi" në komunën e Çairit do të jenë pa energji elektrike nesër prej orës 08:00 deri në orën 15:00, ndërsa prej orës 09:00 deri në ora 11:00 një pjesë e rrugës "Maleshevska" në vendbanimin Draçevë.

Back to top button
Close
Close