0_Maqedoni.PortalLajme nga komunatShkup

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Gjorçe Petrovit dhe tre fshatra të Shkupit

Një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve "Hristo Batanxhiev", "Josif Kovaçev" dhe "Majski manifest" në komunën e Gjorçe Petrovit, nesër nga ora 8:00 deri në orën 15:00 do të mbesin pa energji elektrike, kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza pas njoftimit të marrë nga EVN Maqedoni SHA.

Shkup, 15 janar 2020 (MIA) – Një pjesë e shfrytëzuesve të rrugëve “Hristo Batanxhiev”, “Josif Kovaçev” dhe “Majski manifest” në komunën e Gjorçe Petrovit, nesër nga ora 8:00 deri në orën 15:00 do të mbesin pa energji elektrike, kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza pas njoftimit të marrë nga EVN Maqedoni SHA.

Nga ora 9:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike nesër do të jenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve të fshatit Mirkovski në komunën e Çuçer Sandevës.

Nga ora 9:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike nesër do të jenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve nga fshati Mirkovci në komunën e Çuçer Sandevës.

Nga ora 9:00 deri në orën 15:00 pa energji elektrike do të mbesin edhe shfrytëzuesit e “rr 1” në fshatin Bullaçan në komunën e Gazi Babës, si dhe një pjesë e shfrytëzuesve të fshatit Batincë në drejtim të hotelit “Beroviq” deri tek hyrja në fshatin Lubosh në komunën e Studeniçanit. fb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close