0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталОпштествоПолитика

ЈП „Железничка инфраструктура“ аплицира за 150 милиони евра до Инвестицискиот фонд за Западен Балкан

Во однос на третата фаза од пругата претходно се обезбедени 60 милиони грант од ИПА 2 Програмата, а сега ЈП „Железничка инфраструктура“ аплицира за 150 милиони евра до Фондот ВБИФ за Западен Балкан, рече портпаролот на Владата.

Back to top button
Close
Close