Општински вестиСкопје

ЈП „Градски Паркинг“ – Скопје од денеска започнува со зимско сметање на работното време

авното претпријатие  „Градски Паркинг“ - Скопје од денеска започнува со зимско сметање на работното време. 

Back to top button
Close
Close