0_Македонија.ПорталОпштествоОригинални текстови

Отворено писмо од претставничката на УНИЦЕФ Ди Џовани до кандидатите за градоначалници и локални советници

Како претставник на Фондот за деца на Обединетите нации во земјата, им се обраќам на сите што размислуваат да се кандидираат на локалните избори во октомври. Кога ги подготвувате вашите изборни програми, бидете инспирирани и водени од желбата вашите општини да ги направите подобро место за живеење за децата и младите.

Back to top button
Close
Close