Граѓански секторДописници МКДОпштествоСторија

Отворена прва апи-комора во североисточниот регион

Семејството Стошевски од Куманово, ја отвори првата апи комора во североисточниот регион во нивниот пчеларник во селото Драгоманце, општина Старо Нагоричане. Апи-терапија со инхалација помага при лекување на луѓето кои имаат астма, бронхитис, белодробни заболувања, проблеми со дишните патишта, инфекции и алергии, главоболки и мигрена, а го подобрува и имуниот систем.

Back to top button
Close
Close