БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Отворена „Недела на македонски производи“ во Букурешт

Во Стопанската Комора на Букурешт во Романија од денеска до 18 јуни е отворена „Неделата на македонски производи“, каде што се изложени штандови со брендови од прехранбената, млечната, кондиторската и винската индустрија од повеќе македонски компании.

Back to top button
Close
Close