Фотосервис

Отворање на заедничкото стрелиште на Армијата и на МВР во касарната „Илинден”

Министрите за одбрана и за внатрешни работи, Радмила Шекеринска и Оливер Спасовски на отворањето на заедничкото стрелиште на Армијата и на МВР во касарната „Илинден”

Back to top button
Close
Close