Општински вестиСкопје

Отстранет отпад околу контејнерите на улицата „Ванчо Мицков“ во Карпош

Голема количина на отпад околу контејнерите е исчистена денеска на улицата „Ванчо Мицков“ во Карпош, информираат од општината.

Скопје, 3 февруари 2021 (МИА) – Голема количина на отпад околу контејнерите е исчистена денеска на улицата „Ванчо Мицков“ во Карпош, информираат од општината.

Од Општина Карпош апелираат до граѓаните да не одлагаат отпад околу контејнерите туку правилно да го фрлаат во истите со цел успешно разрешување на овој пробрем. ар/са/

Таг
Back to top button
Close
Close