0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Отповикување на Трамп: расплет на украинската приказна

Оваа недела милиони Американци ги гледаат и ги слушаат доказите од истрагата за отповикувањето, кога од своите дневни соби ги следат јавните сослушувања во Конгресот. Како се дојде до оваа точка?

Back to top button
Close
Close